Pe 6 noiembrie, în centrul Moscovei, pe strada Povarscaia a avut loc un grav accident rutier. O femeie din Moldova a fost lovită mortal de mașina unui foto-model din Rusia.

Participanta concursului de frumusețe, Karina Runet Brusnițina, a lovit mortal o moldoveancă originară din Criuleni, Diana C. Rusoaica era la volanul unui automobil marca Mercedes și se deplasa spre zona Arbatului, informează UNIMEDIA cu referire la site-ul lifenews.ru.

La locul accidentului a fost prezentă poliția rutieră și medicul legist. Avocații Brusniținei intenționează să dovedească nevinovăția clientului său. „Am trecut testul de alcoolemie, iar în sânge nu au fost găsite urme de droguri. Karina a mers cu viteza permisă pe acest traseu. Strada este foarte îngustă și accelerarea rapidă este practic imposibilă”, a precizat avocatul Merab Akhmedov.

Cu toate acestea, potrivit anchetatorilor, lovitura mortală poate fi explicată doar prin viteză mărită. După interogatoriu, avocatul a plecat de la secția de poliție, luând cu el jeepul Karinei de la parcarea poliției.

Anchetatorii urmează să inițieze un dosar penal pentru a stabili vinovatul de producerea accidentului. În cazul în care va fi dovedită vinovăția top-modelului, Karina riscă până la 5 ani de închisoare. Avocatul acesteia susține că, indiferent de rezultatul investigației, clientul său se angajează să plătească despăgubiri rudelor celei care a decedat.

 

Sursa: UNIMEDIA

Distribuie articolul: