Se spune că succesul vine doar la cei care-l caută. Așa s-a întâmplat și cu Dani Johnson, o tânără de 21 de ani care a devenit în mai puțin de doi ani multi milionară. Fata a fost urmărită de ghinion mai mulți ani la rând, în care s-a drogat, a a vut câteva tentative de suicid și s-a  îndatorat cu peste 35.000 de dolari.

Dani era adolescentă când a început să trăiască pe străzi, pentru că n-avea un loc stabil de trai. Părinții ei fuseseră alcoolici și dependenți de droguri toată viață, de aceea, tânără  nu a avut un alt exemplu de urmat. În ajunul Crăciunului din 1990, Dani după ce s-a drogat două luni intensiv, a ajuns la o petrecere împreună cu colegele de lucru, petrecere care era să fie aproape fatală pentru ea.

Transpiram și dansam încontinuu. Mă drogam. Îmi amintesc că m-am trezit la 10 dimineața a doua zi, pe plajă, și întrebam pe toată lumea de unde pot să mai fac rost“, își amintește femeia într-un interviu acordat revistei Forbes.

În acea noapte, Dani a realizat că viața ei nu mai poate continua în asemenea mod și a decis să-și pună capăt zilelor. Fata s-a aruncat în ocean, iar în acel moment s-a produs un miracol  cu ea, a auzit o voce de nicăieri,  care a îndemnat-o să trăiască.

Atunci a decis că trebuie să facă ceva ca să-și schimbe viața.

Din acea clipă, Dani a început să caute un mod de a supravețui și a ieși din situația în care se află. Dar cu toate astea, fata înțelegea că nu putea face foarte mare lucru pentru o schimbare. Chiria în Hawaii costa foarte mult, iar cu un salariu de chelneriță nu avea cum să o achite.

Nu cunoșteam pe nimeni și eram îngrozită că într-o bună zi aveam să fiu bătută, violată sau răpită, pentru că nu aveam un adăpost deasupra capului. În copilărie, până la vârsta de 16 ani fusesem bătută și molestată, iar timpul nu vindecase rănile emoționale”

Femeia a adormit înlăcrimată într-o mașină, iar a doua zi, când s-a trezit, a realizat că are o idee care i-ar putea schimba viața, asta după ce a descoperit pe bancheta din spate a mașinei, un program pentru pierderea în greutate, pe care a decis să-l vândă. A scris câteva  anunțuri cu mâna și le-a încleiat prin oraș. Ideea ei a funcționat. Cu trei ore mai târziu, deja primese 25 de oferte de cumpărare a programului. În prima lună după ce și-a lansat afacerea, tânăra a făcut patru mii de dolari.

Peste un an a devenit milionară, apoi peste câțiva ani și-a deschis 18 centre de control al greutății pe care le-a vândut ulterior și a devenit multimilionară.

Dani conduce acum cinci companii de succes și este sigură că toate le poți face în viața, doar dacă ai dorință.

Distribuie articolul: