Republica Moldova are și în acest an o reprezentantă la competiția internațională Miss World, iar aleasa din partea țării noastre e nimeni alta decât Tatiana Ovcinikova - o fată de 18 ani, care a cucerit jurații cu farmecul și inteligența sa.

Competiția în care Tatiana a învins alte 22 de finaliste și fost desemnată drept câștigătoare, a fost organizată încă la sfârșitul lunii mai, iar cea care i-a pus tinerei coronița pe cap e Daniela Marin – câștigătoarea competiției naționale Miss Moldova 2016.

Astăzi, pe YouTube a fost încărcat clipul de prezentare în limba engleză, al Tatianei. În clip, tânăra face o descriere a țării din care provine, cât despre sine, susține că s-a născut în Chișinău, că adoră să meargă cu bicicleta prin parcurile acestui oraș și că a fost educată de părinți să manifeste respect față de mediul care o înconjoară.

Tatiana vorbește în prezentare, despre gunoiștile Capitalei, dar și despre rîul Bîc, care, odată poluat, s-a transformat într-un adevărat pericol ecologic pentru oamenii din bazinul acestuia. Tânăra de 18 ani susține transportul ecologic, respectul față de natură, reciclarea și conservarea energetică, pentru protejarea resurselor, sunt esențiale pentru viitorul țării.

Menționăm că Miss Earth este una dintre cele mai prestigioase competiții de frumusețe din întreaga lume, alături de Miss World, Miss International și Miss Universe. În acest an, se va desfășura a 16-a ediție a acestui concurs, aceasta urmând să aibă loc la Manila, în Filipine, pe 29 octombrie.

Să-i ținem pumnii Tatianei!

sd

Foto: captură video, pinoyjuicing.blogspot.md

Distribuie articolul: