Se spune că fiecare mamă îşi laudă „puiul” şi crede că al ei este cel mai frumos. Cu toate astea, unele studii dau peste cap aceste închipuiri. 18% din proaspetele mămici(ceea ce înseamnă una din 5) cred că au un copil urât. În urma sondajului, au fost chestionaţi 1.000 de părinți, iar studiul s-a bazat pe sentimentele și reacțiile părinţilor care şi-au văzut pentru prima oară copilul.18 la sută au recunoscut că sunt dezamăgiți de aspectul copilului lor.

Cu toate astea, ei preferă să nu divulge sentimentele nimănui: “Toată lumea crede că are cel mai frumos copil de pe pământ și ca un nou părinte simţi că trebuie să spui același lucru, chiar dacă nu crezi asta. Fiica mea are trei ani şi este superbă, dar când am văzut-o pentru prima oară mi s-a părut cel mai dezgustător lucru mic.”, a mărturisit un proaspăt tătic.

Conducătorul studiului a declarat: “A iubi copilul nu trebuie să însemne neapărat să crezi că e frumos. Doar patru din cinci cred cu adevărat asta. Cu toate acestea, cei care nu-şi văd copilul frumos, tind să-i alinte chiar mai mult în speranţa că astfel îi va face să arate mai bine”.

Sursa: dailymail.co.uk

Distribuie articolul: