În Franța are loc în aceste zile un proces scandalos de judecată legat de traficul de ființe umane. Mike și soția lui Carmen Gorgan sunt acuzați că, în 2013, au cumpărat de la niște imigranți români un copil, oferindu-le pentru el o mașină BMW și 8.000 de euro.

Ieri, 8 aprilie, instanța din Marseille a început procesul soților Gorgan, care sunt acuzați că au cumpărat un copil dintr-o familie română pentru 8000 de euro. Mike, în vârstă de 27 de ani și Carmen, de 28 de ani neagă acuzațiile și spun că au salvat un copil de la sărăcie.

Mike și Carmen au recunosc că au oferit suma bănească pentru copil, însă nu se consideră vinovați. Potrivit lor, bebelușul pe care l-au luat de la români este al șaptelea copil din familie, iar părinții lui au fost bucuroși să scape de el și singuri au propus afacerea.

Familia Gorgan, la rândul său a acceptat propunerea, mai ales că timp de 10 ani cei doi încearcă să conceapă un copil, însă fără rezultate.

g_bbe474c33dc6bde9c466c378b9a7da80_2_478x500
Cu toate acestea, părinții care au vrut să ofere o viață mai bună unui copil, riscă doi ani de închisoare, iar în cel mai bun caz, o amendă de 30 de mii de euro.