2147 km. O distanță atât de mare nu a devenit un obstacol pentru o poveste de dragoste expusă în versurile unei piese. Sandy C din Chișinău și Aaron Sibley din Londra, sunt doi interpreți, finaliști ai Selecției Naționale Eurovision 2018 care pretind să reprezinte Republica Moldova la Lisabona cu piesa Once Upon a Time.

„A fost odată ca niciodată, cam așa începe povestea de dragoste a doi oameni cu două suflete rătăcite. Sentimentul de dor și depărtare le provoacă suferință. Ei își amintesc de momentele frumoase petrecute împreună, dar tot odată aceștia înțeleg că într-un final dragostea lor este neâmpărtășită”, a declarat Sandy C.

Inițial piesa a fost compusă în special pentru a fi interpretată solo de către Sandy C, dar după o serie de discuții în echipă s-a recurs la un duet cu însuși compozitorul piesei Aaron Sibley.

„Inițial am aflat de Sandy C pe YouTube și din videourile urmărite mi-am dat seama că are o voce și o prezență scenică deosebită. De aceea am și avut marea plăcere să compun o piesă pentru ea. Apoi, după ce am scris piesa, am decis să o transformăm într-un duet pur și simplu perfect”, a spus Aaron Sibley.

Piesa Once Upon a Time este însoțită și de un videoclip, filmarea acestuia i-a implicat pe cei de la TRIO Film Studio.

Sandy C & Aaron Sibley vor evolua în Finala Națională Eurovision 2018 cu piesa Once Upon a Time la data de 24 februarie.