Atunci când nu se mai simt bine cu ceea ce exprimă, artiștii își schimbă nu doar imaginea, ci și numele prin care fanii s-au obișnuit să-i identifice. Este și cazul cântăreței române despre care vă vom mărturisit în continuare!

https://www.instagram.com/p/BRRCOLHAon5/?taken-by=loraofficial

Artista care a lansat „Ne împotrivim”, „Floare la ureche”, „Bine mersi” și o mulțime de alte piese devenite hituri în România, nu mai vrea să se numească „Lora”. Cântăreața de 34 de ani, al cărei nume real este Laura Petrescu, și-a anunțat decizia pe Instagram, acolo unde a dezvăluit și ce nume scenic nou va purta în continuare.

Eu sunt Laura. Sunt o luptătoare și aș face orice pentru Lora. Până acum eram doar vocea din capul ei. Eu îi spuneam „Hai, că poți!” și „Curaj! Nu renunța!”. De ce acum? Pentru că are nevoie de mine mai mult ca niciodată!”, a spus artista.

https://www.instagram.com/p/BSB7ymTALOx/?taken-by=loraofficial

Laura le-a împărtășit fanilor și cum arată după schimbarea de look pe care și-a făcut-o. A devenit brunetă, iar noua culoare a schimbat-o considerabil.

Noutățile majore din viața Laurei vin la pachet cu o piesă nouă – „I Know”, alături de un videoclip care îi exprimă trăirile:

Foto: Instagram