Ieri, organizatorii prestigiosului concurs de frumusețe „Miss Universe 2015”, desfășurat la Miami, Florida, au desemnat numele câștigătigătoarei demne de această coroană! Potrivit Associated Press, deținătoarea din acest an a coroanei în valoare de 300 000 de dolari a devenit Paulina Vega – o columbiancă de 22 de ani! Cum arată frumoasa învingătoare, vedeți mai jos.

Titlul de vice-miss a fost obținut de reprezentantele Statelor Unite ale Americii și Ucrainei.

Paulina Vega, învingătoarea din concurs, este nepoata celebrului tenor Gaston Vega și a femeii care, în 1953, a obținut titlul de Miss Atlantico – Elvira Castillo. Columbianca de 22 de ani mai are încă 3 frați și 4 surori. Paulina a declarat că „Miss Universe 2015” este ultimul concurs de frumusețe la care mai participă, întrucât își dorește să se întoarcă la studii cât mai curând. 

Este un adevărat vis să poți reprezenta femeia modernă, care are grijă să fie nu doar frumoasă și glamouroasă, ci și o profesionistă inteligentă, un om muncitor”, a declarat Miss Universe 2015, pe final de concurs. 

Printre curiozitățile pe care Paulina le-a comunicat despre sine, tânăra a specificat să doarme cu ochii deschiși și că adoră să danseze. Potrivit site-ului oficial al concursului, Paulina Vega a obținut scorul maxim de 9,9 puncte, în acest concurs, devansându-le pe cele 86 concurente ale sale. 

Miss Universe este un concurs de frumusețe care se organizează anual, din 1951, la inițiativa companiei producătoare de costume de baie „Catalina Swimwear”. Până în 1972, concursul a fost organizat în SUA, după care și alte state au insistat să îl organizeze în capitalele lor. Din 1996, drepturile asupra acestui concurs îi revin miliardarului Donald Trump.

În rândul celor 5 finaliste care au strălucit în finala Miss Universe 2015 s-au numărat și reprezentantele din SUA, Olanda, Ucraina și Jamaica. În total, la concurs s-au înscris 87 de participante.

Foto: Andrew Innerarity / Reuters, missuniverse.comentertainment.inquirer.net

Distribuie articolul: