O chinezoaică în vârstă de 24 de ani și-a găsit întâmplător sora geamănă, despre care nu știa că există. Ani la rând, chinezoaica Bao Lulin a fost confundată cu o femeie pe nume Yanfei, pe care nu o cunoscuse niciodată. Unele persoane o opreau pe stradă pentru a o întreba dacă a călătorit în locuri pe care nu le vizitase, iar altele o acuzau că nu le salută, deşi Bao nu le cunoştea. Într-o zi, au oprit-o niște vârsnice, care au întrebat-o ceva, fata le-a spus că nu le cunoaște, iar ele în replică i-au zis: “Probabil că ai început să câştigi mulţi bani şi nu mai vrei să vorbeşti cu noi”, scrie apropo.ro.

Afectaată de toate cele ce i se întâmplau, tânăra a hotărât să o caute pe misterioasa Yanfei, cu care era într-una confundată. Chinezoaica a aflat adresa femeii şi a descoperit că Yang Yanfei este sora ei geamănă, pe care nu o cunoscuse niciodată.

 

 

Ele s-au regăsit de curând şi au observat nu doar că seamănă ca două picături de apă, ci şi că au foarte multe în comun, de la stilul vestimentar până la hobby-uri şi preferinţe culinare. Mai mult, cele două surori gemene s-au căsătorit cu partenerii lor în acelaşi an, 2007, iar ambii bărbati au acelaşi nume, Bin, scrie aceiași publicație.

Yang şi Bao au fost despărţite după naştere, când au fost adoptate după ce mama lor le-a abandonat pe stradă.

Distribuie articolul: