Povestea următorilor doi îndrăgostiți a venit la redacție chiar din partea fetei, proaspătă mămică și împlinită cu familia frumoasă pe care o are. Mihail și Irina erau la Paris când el pregătea minuțios planul unei cereri în căsătorie, însă nu acolo unde visează majoritatea domnișoarelor romantice, dar acasă! Iată cum s-a petrecut totul.

O cerere planificată la Paris și înfăptuită acasă

„Și dacă tot suntem aproape de 14 februarie, ziua în care toți îndrăgostiții își mărturisesc sentimentele unul față de altul, vreau și eu să îmi împărtășesc emoțiile și trăirile pe care le-am avut în acea zi de vară cu mult soare, zâmbete, urări de bine, dar cel mai important – cu o întrebare și un răspuns : „Vrei să fii soția mea” ? „Daaaaaaaa”.
Logodnicul meu este foarte original, în timp ce ambii eram la Paris, încerca de nenumărate ori să afle preferințele mele ce țin de locație, inel, decor și desigur despre persoanle care aș dori să fie prezente.

Dacă va pare că întrebările lui păreau prea evidente și puteau descoperi planul, atunci să știți că o făcea cu o deosebită inscusință, încât nici prin gând nu îmi venea că asta putea să se întâmple chiar în vara anului 2017.
Așadar, pregătirile propriu-zise au început chiar din primele zile după ce am venit în vacanță pe meleagurile natale. A găsit un meșter care a confecționat modelul mult dorit de inel, întrucât el știa că îmi plac lucrurile fine și neobișnuite. Între timp, o echipă specializată – Cereri în Căsătorie s-a ocupat pentu a organiza evenimentul mult așteptat, alegând locul, decorul, fiecare detaliu.

Sub pretextul unei invitații a prietenilor la un concert în aer liber, m-a ademenit la „Complexul Etno Cultural Vatra”. Ajungând acolo, din depărtare auzeam muzică, dar știind că ne ducem la un festival muzical, nu mi s-a părut nimic straniu.
Urcând scările cu el de mână, am observat că acolo sus se întindea o priveliște nemaipomenită, totul era aranjat detaliu cu detaliu. Pe o măsuță erau lumânări micuțe, fructe și desigur șampania pentru a celebra frumosul eveniment, iar în aer pluteau baloanele ușor legănate de vânt care formau simpla frază: „Marry me””, își amintește Irina.

Efortul a fost direct proporțional cu fericirea rezultatului

„Cele mai memorabile momente din viața noastră au fost surprinse de un fotograf și videograf. Nu voi uita niciodată momentul culminant al serii, când ne-am apropiat de masa unde stătea marele buchet din 101 trandafiri roșii (preferații mei), iar iubitul meu mi-a mărturisit cât de mult mă iubește. Mi-a amintit atunci despre încercările pe care le-a avut în timp relația noastră, despre faptul că am avut curajul să păstrăm dragostea și sentimentele, trei ani fiind departe unul de celălalt. În acel moment am trăit clipe unice, eram în al nouălea cer de fericire, mă simțeam o femeie împlinită care, în timpul apropiat, va forma o familie, va aduce pe lume un copilaș frumos, pentru că acesta să ofere și mai mult sens iubirii noastre”, ne-a mai povestit emoționată Irina.

Poveștile frumoase nu au final fericit, ci continuitate deosebită

„Au urmat multe zâmbete și felicitări din partea celor prezenți, după care am avut parte de o ședință foto la apusul soarelui.
Pot afirmă că sunt cea mai fericită femeie din lume, dragostea ne-a făcut puternici, dragostea ne-a dat aripi, suntem împliniți – avem un bebeluș, micuța CELINE, care ne face să avem mereu acei fluturași în stomac”, și-a încheiat Irina mesajul.

Așteptăm povestea ta despre #Cummacerut la EA@interakt.md.

Vezi și: Iubitul îndrăgostit și prietenii ingenioși au făcut-o să plângă de fericire într-o seară frumoasă de iarnă. Iată cum a fost cerută în căsătorie Lilia (Foto)