Scene incredibile zilele trecute la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sf. Spiridon“ din Iaşi! Medicii, asistenţii şi bolnavii au fost impresionaţi până la lacrimi de căţeluşa Pappy. “ Aşa ceva doar în filme am văzut”, exclama mirată o femeie care-şi adusese soţul la spital.

Ce se întâmplase de fapt? O căţeluşă maro, care avea la gât pe post de zgardă un ceas, păzea de ore bune intrarea în spital, în aşteptarea stăpânului ei.

p27-actu-2-2col (1)

Pappy, căci aşa se numea corcitura de Teckel, a rămas pe trotuar în timp ce bărbatul a fost dus de urgenţă la camera de gardă. Tresărea de câte ori se deschidea uşa, de câte ori intra sau ieşea vreun pacient, lătra la uşa închisă sau dădea cu lăbuţa ca să o deschidă. Stăpânul intrase la consultaţie şi nu mai ieşise de câteva ore.

p37-actu-3-2col5_0

În schimb, îi lăsase la gât ceasul lui de mână, ca, în caz că se pierde, să o poată găsi mai uşor.

p47-actu-4-2col-stapan

Într-un final, o asistentă medicală a venit după căţeluşă. I-a deschis uşa, iar animăluţul a luat urma stăpânului străbătând în fugă culoarele.L-a găsit întins pe un pat de spital şi bucuria ei a fost fără margini. A sărit în pat şi a început să-l lingă pe faţă şi pe mâini.

„Mi-au dat lacrimile. N-am văzut atâta dragoste nici la oameni”, a spus o femeie. La scurt timp, stăpânul a fost externat, iar cei doi au plecat fericiţi acasă.

Sursa: click.ro

Distribuie articolul: