Femeia contemporană este gata să suporte orice pragde durere, doar pentru a arăta bine în pantofii care îi plac la nebunie. Niciun savant, însă, nu a descoperit o formă de prevenire a durerii cauzate de tocurile înalte. Și cum „pățitul e priceput”, cea care a conceput modelul revoluționar de pantofi cu toc detașabil este o canadiancă, picioarele căreia au suportat multe traume de-a lungul vieții. A creat o colecție de pantofi cu tocuri care pot fi schimbate. În ce mod? Aflați mai jos.

Potrivit Daily Mail, designerul canadian Tanya Heath și-a dorit să scape femeile de toată durerea de cap și de picioare, cauzată de tocuri, așa că a inventat pantofii, tocurile cărora pot fi detașate la o simplă apăsare de buton și apoi schimbate cu altele, după bunul plac! Inventatoarea este sigură de faptul că noua colecție va revoluționa lumea modei și are dreptate! A fost așteptată.

Atunci când s-a gândit la pantofii cu tocuri detașabile, Tanya s-a bazat pe faptul că majoritatea femeilor se simt frustrate din cauza problemelor cauzate de tocurile înalte și incomode ale pantofilor preferați. Canadianca stabilită cu traiul la Paris deja deja de 20 de ani a creat, astfel, pantofii cu diferite tipuri de toc: cu înălțimi, stiluri, culori și forme diverse. Și-a dorit să arate lumii că o pereche de pantofi poate fi potrivită pentru orice ocazie, iar rezultatul chiar impresionează.

Da, Tanya Heath a revoluționat procesul de creare a încălțămintei pentru femei, odată cu lansarea propriei colecții de pantofi cu tocuri detașabile. Cel mai impresionant element din această colecție e reprezentat de butonul amplasat chiar sub călcâiul purtătoarei, care detașează tocul de pantof și poate fi înlocuit liber cu un altul, de înălțime sau culoare diferită de cea inițială, fără a compromite stilul modelului de pantof. Acesta este conceput într-un asemena fel, încât același buton poate fixa foarte bine tocul instalat.

Un alt avantaj al pantofilor, tocul cărora poate fi detașat, este și faptul că aceștia pot fi depozitați foarte ușor în ambalaje sau valize.

Designerul de 44 de ani a avut grijă ca în colecția de tocuri pe care le-a conceput, să se regăsească o gamă largă de printuri, care să se poată asocia cu diferite ținute vestimentare, deci să poată fi alese pentru orice ocazie.

Cel mai impresionant detaliu din această descoperire este faptul că Tanya este autodidactă, deci a învățat de una singură cum să facă această invenție și a făcut investițiile pe cont propriu. „Inspirația a venit din viața mea. Am purtat tocuri înalte la muncă, la restaurante și petreceri. Le-am purtat peste tot, dar nu mi-am putut stăpâni durerea. După un accident cu mașina, am suportat o traumă la călcâi, care m-a impus să port doar pantofi confortabili”, spune designerul.

A avut nevoie de ajutorul a 14 ingineri și a unei perioade de timp de 2,5 ani pentru a concepe acești pantofi, iar acum știe că pantoful adevărat trebuie să fie unul comod. Mai știe că un model de pantof de zi se poate transforma în pantof de seară printr-o singură apăsare de buton și își dorește ca printre femeile celebre care vor dori să-i poarte creațiile, să fie și ducesa de Cambridge!

foto: lagrecablog.com

foto: lagrecablog.com

Distribuie articolul: