Dragostea nu se cumpără, însă cu ea putem cumpăra. Dacă fraza vi se pare stranie, atunci aflaţi că proprietarii unei cafenele franceze au propus o nouă metodă de plată: un sărut pentru o cafea. Metro St. James este o cafenea franceză tematică amplasata în Hyde Park, în inima orasului Sydney. Localul a fost deschis cu câteva luni în urmă şi cu fiecare zi câştigă tot mai multă popularitate printre locuitorii oraşului. Asta datorită campaniilor publicitare neobişnuite. De exemplu, pe tot parcursul lunii iunie persoanele care vor dori să savureze o cafea aromată în intervalul 9-11 dimineaţa vor putea achita nota de plată cu un sărut!

În videoclipul filmat special pentru aceasta campanie, unul din chelneri spune: “Vă vom urmări. Trebuie să fie un sărut adevărat! Voi recunoaşte cu uşurinţă un sărut fals, pentru că sunt expert în această privinţă. Aşa că… niciun fel de minciuni!”

Cafeneaua are şi o pagină pe facebook, unde scrie: “Noi întoarcem romantismul! Invitaţi-vă jumătatea în cafenea în perioada indicată, comandaţi cafea şi uimiţi-i pe toţi cu sărutul dumneavoastră. Nu avem nevoie de banii dumneavoastră! Doar săruturile”.

Personalul nu este disponibil pentru săruturi. De asemenea, nu e obligatoriu sa ai pereche pentru a participa la această acţiune. Dacă veţi fi destul de curajoşi, vi se permite să alegeţi orice client al cafenelei şi chiar un trecător necunoscut, de pe stradă. Important e ca sărutul să arate de parcă aţi fi cu adevărat îndrăgostiţi unul de altul.

Urmăreşte mai jos şi video:

Sursa: nuaisacrezi.ro/Poze: facebook.com

Distribuie articolul: