Am crede că la vârsta de aprope 90 de ani, bunicile nu-și caută decât de liniște și bătrânețe. Nu și dacă aflăm ce face Lill - o bunicuță din SUA, care a devenit vedetă pe rețelele sociale grație modului său de viață.

Faceți cunoștință cu Lill Droniak – bunica de 86 de ani, din Chicago, care merită cu siguranță titlul de bloggeriță! Pensionara este o optimistă și o fashionistă dedicată. Pe Instagram, publică săptămânal fotografii, noutăți personale și review-uri pentru produsele cosmetice pe care le testează.

From the photoShoot the other day

A post shared by Grandma Lill (@grandma_droniak) on

Lill adoră să pozeze, iar grimasele pe care le face în poze sunt nimic altceva decât tentative de a-i face pe internauți să zâmbească și să-și amintească de faptul că tinerețea nu durează o veșnicie. Peste 53 de mii de utilizatori sunt abonați astăzi la postările sale virtuale din această rețea.

A post shared by Grandma Lill (@grandma_droniak) on

Dar asta nu e tot. Bunicuța este și video bloggeriță. Alături de nepotul său – Kevin, apare în tot mai multe clipuri distribuite pe un canal de YouTube cu peste 45 de milioane de vizualizări totale.

„Numele meu este Kevin și, alături de cea mai bună prietenă a mea – bunica, realizăm clipuri în fiecare zi de joi și duminică. Abonați-vă și voi la canalul nostru”, spune nepotul americancei.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: