Recunoști dintr-o mine lucrările semnate de makeup artista croată Tea Flego. Anul trecut, aceasta s-a făcut și mai mult remarcată pe internet grație bunicii sale, care îi devenise model și trăda un exterior senzațional după câteva minute de „magie” cosmetică!

Bunicuța Livia a devenit notorie în spațiul virtual încă anul trecut, atunci când Tea Flego, nepoata sa – makeup artistă de vocație, i-a propus să devină model pentru tutorialele sale de frumusețe. Femeia (atunci avea 80 de ani) a devenit un adevărat fenomen! Internauții au supranumit-o „Glam-Ma” și de-abia așteptau ca femeia să revină în atenția publicului.

Pentru că este model cu acte în regulă pentru nepoata sa, dar și pentru că devenise atât de populară anul trecut, Livia a devenit din nou eroina din tutorialele by Tea Flego.

Prin exemplul său, bunicuța amintește femeilor că ridurile nu sunt motiv de rușine, iar lenea nu e argument pentru femeile care nu arată bine. Altfel vorbind: glamour-ul este la îndemâna oricui și este suficient să ți-l dorești.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: