Grăbiţi-vă să inventaţi cel mai strălucitor, original împodobit, festiv și mai trăsnit brad de Crăciun şi veţi fi premiaţi. 
Pe 23 decembrie, Nata Albot alături de echipa Jurnal TV va organiza a II-a ediție a evenimentului Balul Brazilor de Crăciun, numit simbolic: O, Brad Frumos!

Evenimentul este o competiție între cei mai talentați și receptivi artiști din țară care au la dispoziție aproape patru săptămâni ca să creeze un brad de Crăciun așa cum nu a mai existat până acum. Cei mai frumoși și originali brazi vor fi aleși pentru a participa la eveniment, în cadrul căruia vor fi licitați. Banii adunaţi din licitaţie vor merge pentru dotarea cu echipamente a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice pentru instruirea studenților de la arte.

De asemenea, trei creatori ai celor mai frumoși brazi vor fi și ei premiați.

„Sunt absolut sigură, acest eveniment va da roade frumoase: idei pentru împodobirea bradului de Crăciun din centrul Chișinăului, descoperiri plăcute printre tinerii designeri și artiști plastici de la noi. Sunt sigură că a venit timpul ca asemenea evenimente de caritate, cu tentă creativă, să ia amploare și tot mai multi designeri, sponsori și companii să dorească să se implice și să contribuie.” a scris pe blogul său Nata Albot.

Condiții de participare:

1. Trimiteți până pe la 14 decembrie pe adresa [email protected] o fotografie cu bradul pe care l-ați creat și trei – patru fotografii cu procesul de creație, în care sunteți prezent și dvs. Un text din cinci fraze despre dvs ne-ar fi de mare folos.

2. Bradul trebuie să fie transportabil

3. Bradul trebuie să aibă prevăzut un sistem de iluminare ca să arăte cât mai bine în fața celor care îl vor admira

4. Bradul trebuie să fie lucrat cât mai îngrijit așa încât oricine să-și dorească un asemenea brad acasă sau la birou.

5. Este salutată utilizarea materialelor reciclabile.

6. Înălțimea bradului: min 20 cm – max 1, 20 m

7. Crearea sau prevederea unui suport pentru brad este foarte importantă pentru expunerea lui.

Mai jos admiraţi câteva din zecile de fotografii care deja au venit la adresa Natei.

 
 
 

 

Mai multe fotografii le puteți admira pe pagina Facebook ai Natei Albot.

Celora, care încă nu au trimis încă o poză cu creaţia proprie, le dorim mult succes și inspirație! 

 

Distribuie articolul: