Fashionistele care se inspiră din tendințele regăsite pe Instagram au remarcat cu siguranță exteriorul special al acestei fete. Se numește Melissa, este beauty bloggeriță și se laudă cu o mulțime de fane în spațiul virtual.

2

Deși abia acum muncește la o pagină web care să o reprezinte, Melissa este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde își trădează vârsta (33 de ani) și cele mai mari slăbiciuni: machiajul și muzica. Tânăra are o pagină de Instagram apreciată de peste 222 de mii de internauți și un canal de YouTube cu peste 3 milioane de vizualizări adunate timp de 3 ani.

5

Melissa se deosebește de alte beauty bloggerițe prin forma inedită a buzelor, o manichiură trendy și o nuanță inedită a vopselei de păr. Este înnebunită de nuanțele noi de ojă și de toate noutățile în materie de produse cosmetice, în general.

Beauty bloggerița a deprins tendințele în materie de makeup, iar acum poate alege cu ușurință câteva produse care pot conferi oricui un conturing de invidiat în doar câteva minute, spre exemplu. Mai jos, vom enumera câteva tutoriale beauty împărtășite de Melissa fanelor sale virtuale:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: