Prospăt divorţat de Elena Udrea, Dorin Cocoş nu stă mult pe gânduri și îşi reia viaţa alături de o basarabeancă de 26 de ani. Conform site-ului cancan.ro, cei doi ar avea chiar planuri de căsătorie. Aceștia nu doresc să discute despre viaţa lor intimă în mod oficial. Totuși, noi am aflat câteva lucruri interesante despre proaspătul cuplu. Vedeţi despre ce este vorba.
Presa din România scrie că acest cuplu ar fi de doi ani împreună, iar Diana Roibu, iubita de 26 de ani a lui Cocoş, care a absolvit Facultatea de Drept la Chişinău, trăieşte de doi ani în Bucureşti. Acolo se pare că l-a şi cunoscut pe milionar.

Redacţia revistei PentruEa a încercat să afle unde va avea loc nunta celor doi. Surse din anturajul cuplului ne-au spus că nunta ar avea loc toamna aceasta, la Bucureşti şi la Paris. Vor fi puţini invitaţi din Republica Moldova, nunta fiind într-un cerc foarte restrâns.

Cuplul este foarte discret în declaraţii, mai alesc că iubita lui Dorin Cocoş este cu 26 de ani mai tânără decât omul de afaceri.

Pentru cancan.ro, Dorin Cocoş a declarat că “este adevărat că Diana este prietena mea. Suntem împreună, suntem un cuplu ca toate celelalte, la început de drum, vrem să trăim o viață normală, nu în lumina reflectoarelor. Nu consider că povestea noastră de dragoste este un subiect de interes public”, a conchis acesta.

Amintim că Dorin Cocoş a divorţat recent de Elena Udrea, după zece ani de căsnicie.

Distribuie articolul: