Vocea care vrea să vrăjească, în acest an, publicul celui mai mare concurs de muzică din Europa, vine din Azerbaidjan. Dilara Kazimova va păși pe scena Eurovisionului din acest an, pentru a interpreta o balada emoționantă ”Start A Fire”!

Este succesoarea lui Farid Mamedov – interpretul care a interpretat memorabila piesă ”Hold me”, pe scena Eurovivionului din Malmo, de anul trecut, este Dilara Kazimova.

Talentata Dilara are 30 de ani, iar până la această vârstă a reușit deja să cânte în trupele ”Unformall”, ”Milk & Kisses” și să joace roluri principale în câteva producții cinematografice.

Peseverența acestei voci feminine nu a cedat, în ciuda căderilor pe care le-a suferit. În 2008 și 2010, Dilara a participat în cadrul selecțiilor naționale Eurovision, din Azerbaidjan, însă niciodată nu a învins.

Și cum nu s-a dat bătută după două cedări, anul acesta, Dilara a devenit învingătoarea concursului de muzică ”Bolshaya Stzena”, iar această victorie i-a dat dreptul de a reprezenta Azerbaidjanul la Eurovision Song Contest, care se va desfășura, în acest an, la Copenhaga.

Dilara și-a dorit dintotdeauna să cânte o piesă cu totul specială, iar de această dată, dorința interpretei s-a împlinit. ”Melodia aceasta hipnotizează și emoționează profund. Este și tragică, și plină de speranțe. Este un cântec prin care vreau să impresionez profund publicul” spune Dilara despre cântecul cu care va ieși în concurs.

Publicul azer este ferm convis că balada ”Start a fire” îi nuanțează prefect stilul vocal irepetabil, iar asta o dovedește și faptul că la compunerea piesei au muncit 3 compozitori: Stefan Örn, Alessandra Günthardt și Johan Kronlund.

Straniu sau nu, dar Azerbaidjanul, în traducere, înseamnă ”Țara Focurilor”, iar piesa Dilarei, ”Set a fire”, se pliază perfect pe acest detaliu. Urmăriți aici videoclipul acestei balade:

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: