Până la vârsta de 31 de ani, Lady Gaga și-a obișnuit fanii cu apariții șocante și nonconformiste. Artista a înterpretat în fața celor cinci foști președinți ai Statelor Unite ale Americii în cadrul unui eveniment caritabil piesele care i-au adus un renume. Printre foștii președinți SUA se numără și Barack Obama.


La eveniment, președintele actual al Statelor Unite ale Amercii, Donald Trump, nu a asistat, însă a transmis un mesaj audio pentru public. Cântăreața s-a fotografiat alături de cei cinci președnți și a postat pe Instagram imaginea care a făcut înconjurul lumii aproape imediat.

„A fost o onoare să fiu invitată de președinți pentru a concerta și pentru a ține un discurs la acest eveniment în care ne punem toate diferențele deoparte și punem umanitatea pe primul loc în fața catastrofei”, a transmis artista.

presedinti

COLLEGE STATION, TX - OCTOBER 21:  Lady Gaga performs onstage during the 'Deep from the Heart: The One America Appeal Concert' at Reed Arena on the campus of Texas A&M University on October 21, 2017 in College Station, Texas.  (Photo by Rick Kern/Getty Images for Ford Motor Company)

Lady Gaga a îmbrăcat un costum alb strâns la brâu cu o curea cu cataramă. Și-a accesorizat ținuta cu niște cercei argintii iar părul și l-a aranjat bob. Artista a interpretat piese care au propulsat-o în idustria muzicală și i-au adus un nume, printre care hitul recent lansat al artistei, „Million reasons”.

Sursa: click.ro