Prin multitudinea de nume care se promovează în Australia, Europa sau SUA în industria fitnessului, ne-a atras atenția și o fată din Moscova. Se numește Elizaveta și îi ajută pe oameni să slăbească după propria experiență.

Faceți cunoștință: Elizaveta Miller – o moscovită de 26 de ani, care a făcut din modul sănătos de viață un adevărat credo. Alături de o altă antrenoare de fitness – Elena, a generat un proiect de slăbire prin remodelare corporală și evidență a alimentației – perezagruz-ka.

12816876_1240449229303047_808026433_n

Afară de faptul că antrenează clienți la sală, Elizaveta mai este și fitness blogger, adică promovează în spațiul virtual diverse practici de slăbire. În prezent, la contul său de Instagram sunt abonați peste 280 de mii de internauți care îi apreciază recomandările.

Elizaveta se filmează și în tutoriale video dedicate slăbitului în condiții de casă ori pregătirii de bucte sănătoase, iar totul a pornit de la aceea că și-a ajutat propriul corp să slăbească cu 16 kg și să fie aproape de idealul spre care aspiră.

Elizaveta răspândește propaganda modului sănătos de viață și consideră că sportul, fără o alimentație echilibrată, nu poate furniza rezultate.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: