Unii o critică, iar alții nu împărtășesc decât admirație pentru ceea ce publică pe internet americanca pe nume Ashley Wright. Pe lângă faptul că este pole dancer (dansatoare la bară), Ashley demonstrează că poate realiza acrobații împreună cu fiica sa de doi ani! Cum se poate exprima prin dans o relație mamă-fiică, vedeți mai jos!

În filmul distribuit pe internet de către americanca Ashley Wright, femeia demonsterază că poate realiza mișcări destul de îndrăznețe îmbrăcată fiind doar în lenjerie, pentru un mai bun contact cu bara metalică. Internauții au criticat nu dansul femeii, ci faptul că aceasta realizează acrobații provocatoare în compania fiicei sale de doar doi ani.

   

Așa arată dansul în procesul firesc de educație. Fiți voi înșivă! Fiți curajoși și nu vă sfiiți de niciun element din dansul nostru comun” – asta scrie dansatoarea americană, pe contul său de Facebook. Ashley este adepta educației bazate pe lipsa inhibițiilor.

În opinia unor utilizatori de Facebook, Pole Dance nu poate fi considerat un tip de dans. „În asemenea ritmuri, mamele ar putea educa viitoare stripteuze”, spun internauții, indignați. Alții, din contra, susțin faptul că Ashley posedă o sursă proprie de inspirație. 

Foto: Facebook, Instagram

Distribuie articolul: