Punctele negre din zona piramidei nazale solicită de fiecare dată investiții în produse cosmetice și chiar vizite la cosmetolog. Beauty vloggerul pe care îl cunoașteți mai jos însă a găsit o alternativă ieftină, dar la fel de eficientă și rapidă. A testat-o pe pielea ei și susține că rezultatul trucului a fost unul destul de bun.

Huda Kattan este un adevărat guru în ale frumuseții. Tânăra stabilită cu traiul în Dubai a distribuit, pe canalul său de YouTube, un tutorial de eliminare a punctelor negre cu ajutorul lipiciului lichid alb (PVA).

După ce și-a aplicat un strat de clei alb pe nas, l-a lăsat să se usuce pentru aproximativ 20 de minute, apoi a dezlipit stratul alb de pe suprafața pielii. Interesant este că banda adezivă obținută prin uscarea cleiului alb extrage mai multe puncte negre decât oricare alt scrub sau soluție cu gelatină.

Dermatologii însă sunt de părere că unele ingrediente compuse în lipiciul lichid pot provoca acnee sau alergii. Pe de altă parte, alternativa este mai sănătoasă chiar și decât produsele cosmetice care conțin keratolitice.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: