Credeaţi că doar Miss Moldova a intrat în gura târgului? Ei bine, se pare că nici tinerei Miss Belarus nu-i merge prea bine. La câteva zile după ce a fost desemnată cea mai frumoasă fată din ţara ei, o tânară de 21 de ani a fost târâtă într-un scandal imens, care îi va afecta definitiv imaginea. Yana Kantsavenka, în vârstă de 21 de ani din Belarus, studentă la Turism, a câştigat titlul de Miss pe data de 27 iunie. Câstigarea titlului i-a atras o notorietate pe care nu şi-o dorea, relatează The Minsk Herald.

www.giornalettismo.com

Interesaţi să afle cât mai multe despre ea, oamenii au căutat-o pe internet şi au avut surpriza să găsească nişte fotografii de-a dreptul scandaloase. Yana a fost fotografiată în ipostaze indecente alături de bărbaţi, la o petrecere, arătând că nu este deloc o tânăra timidă şi cuminte, cum a apărut pe scena concursului.

www.giornalettismo.com 

Cum una din cerinţele competiţiei este aceea ca fiecare concurentă să aibă o conduită morală ireproşabilă, Yana riscă acum să-şi piardă titlul şi să-şi ia definitiv adio de la cariera pe care şi-o doreşte.

Sursa: stirileprotv.ro 

Distribuie articolul: