Emilia Clarke este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. Aceasta are un număr impresionant de admiratori și fani care dacă o observă își doresc poze cu ea… dar de acum încolo actrița nu mai acceptă să o facă! Află motivul mai jos.

Emilia Clarke a cunoscut celebritatea cu rolul Daenerys Targaryen din serialul urzeala tronurilor. Pentru ea a devenit o obișnuință să fie asaltată de fani pentru selfie-uri. Actrița și-a schimbat acest obicei, după ce un admirator a abordat-o într-un moment total nepotrivit, pe un aeroport.

„Mergeam printr-un aeroport și, dintr-o dată, am început să am ceea ce doar puteam să bănuiesc că ar fi un atac de panică, provocat de extenuare. Eram singură. Eram la telefon cu mama, căreia îi spuneam că nu pot să respir. Nu știu ce e în neregulă. Și încep și plâng și apare tipul ăsta: Putem face un selfie?”, a dezvăluit actrița într-un nou episod al podcast-ului Table Manners.

Emilia Clarke a dezvăluit că preferă să acorde autografe fanilor ei, decât să mai facă fotografii cu ei. Actrița consideră că semnarea diverselor obiecte este un mod de interacțiune mai puțin intruziv, dar mai personal.

SURSA

Distribuie articolul: