Anul 2014 a fost bogat în nunți răsunătoare! Pe lângă piese, videoclipuri și filme noi, vedetele s-au lăudat și cu importante realizări personale. Care, dintre vedete, au devenit oficial soți și soții, în ultimele 12 luni, vă spunem ma jos.

Leighton Meester și Adam Brody. Nunta celor doi a avut loc în secret, în luna februarie a acestui an. 

Actorul Tom Ford și partenerul său de viață, Richard Buckley s-au căsătorit în taină, în luna aprilie, după o relație de 27 de ani. 

La 24 mai, tabloidele străine veneau cu o veste chiar pe prima pagină. Acestea anunțau nunta lui Kanye West cu Kim Kardashian, denumind acest eveniment drept „nunta anului”. Nunta a avut loc la Florența, iar mireasa a ales să poarte o rochie elegantă, marca Givenchy. 

Interpretul Maroon 5 Adam Levine și modelul Victoria’s Secret Behati Prinsloo și-au oficializat căsătoria la 19 iulie.

Tot în 2014 s-a căsătorit și celebrul model Olivia Palermo. Aceasta și alesul inimii sale, Johannes Huebl, s-au căsătorit la 29 iulie. Mireasa a afișat o fustă Carolina Herrera și o pereche de pantofi Manolo Blahnik.

La 28 august, după o relație de circa 10 ani, Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în Franța. Rochia cu design inedit, al actriței, a fost semnată de Atelier Versace.

Neil Patrick Harris și partenerul său de viață, David Burtka, s-au căsătorit la 8 septembrie, în Italia. Cei doi „miri” au ales ținute semnate de Tom Ford.

La 27 septembrie, Veneția a fost gazda unei nunți selecte. Amal și George Clooney au organizat un eveniment de câteva zile, iar mireasa a purtat una din ultimele rochii create de regretatul Oscar de la Renta.

Scarlett Johanson și alesul său, Romen Doriac, s-au căsătorit la 1 octombrie, la scurt timp de la nașterea fetiței lor.

Cântăreața Solange Knowles (Sora lui Beyonce) și iubitul său, Alan Ferguson, s-au căsătorit la 16 noiembrie. La propria nuntă, cei doi au venit cu bibiclete albe, iar dress-code-ul pe care l-au impus aceștia cerea ca toți invitații să sosească la eveniment îmbrăcați tot în alb! 

Foto: parismatch.comusmagazine.comeonline.comzap2it.com,  andthebridewore.comtaraguerardsoiree.comdailymail.co.uk

Distribuie articolul: