Prinţesa Madeleine a Suediei s-a căsătorit sâmbătă cu bancherul newyorkez Christopher O’Neall, într-o ceremonie grandioasă, care a avut loc la Stockholm. Ceremonia a avut loc la Capela Regală din centrul capitalei suedeze. 21 de focuri s-au tras după ceremonie, la intervale de cinci secunde, iar proaspăt căsătoriţii au salutat publicul aflat în afara castelului. Mai târziu, cei doi s-au plimbat într-o trăsură specială trasă de cai, pe străzile capitalei. Într-un final, ei au mers cu vaporul la reşedinţa regală, palatul Drottningholm, care aparţine partimoniului mondial UNESCO şi care se află situat în vest, la zece kilometri de centrul oraşului.

La recepţia privată au fost aşteptaţi 470 de invitaţi, printre care se numără prinţul Eduard şi Sophie, prinţesa Takamado a Japoniei, contesa din Wessex, dar şi prinţi şi prinţese din Norvegia, Danemarca, Grecia, Luxemburg şi Monaco. Christopher O’Neall are, la rândul său, numeroşi prieteni de calibru, precum moştenitorul Opel, Georg Von Opel, moştenitorul brandului de ciocolată Cadbury, Joel Cadbury sau miliardarul columbian Alejandro Santo Domingo.

 

Alţi invitaţi de marcă au fost CEO-ul brandului de îmbrăcăminte H&M, Karl Johhan Person, jucătorul de golf Jesper Parnevick şi starul producţiei de pe Broadway „Fantoma de la operă”, Peter Joback. Madeleine a purtat o rochie din organza de mătase naturală, cu o trenă de patru metri, creată de designerul italian Valentino Garavani. Topul rochiei a fost creat din dantelă, fiind decupată în „V” la spate.

Sursa: Adevarul

Distribuie articolul: