Moment așteptat de presă încă de la nunta regală din 29 aprilie 2011: se zvonește că Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge s-ar fi logodit! Conform Us Weekly, prietenul Pippei, cu aare este împreună de mai bine de un an, Nico Jackson, i-a cerut mâna în timp ce cuplul se afla în vacanță în India, la începutul acestei luni.

“A fost exact cum au planificat”, a declarat o sursă pentru Brides.com. ” Foarte romantic și mare!” Locația logodnei se potrivește cu siguranță cu descrierea presei: bancherul Jackson a îngenunchiat logodnicei în Indian Oberoi Amarvilas, o stațiune de cinci stele din Agra, cu vedere la Taj Mahal.

 Pippa si Nico, ilovegossip.net

Amintim că Pippa a atras atenția presei încă de la nunta lui Kate și Wills, când a uimit privirile cu o rochie de domnișoară de onoare, marca Sarah Burton pentru Alexander McQueen. Spectatorii au cuplat-o atunci cu Prințul Harry, cu care Pippa a petrecut vesel la nunta regală. Atunci Pippa Middleton era într-o relație cu George Percy, acre nu a mers. Se pare că Jackson a avut mai mult noroc și a planificat evenimentele mia rapid.

 Pippa si Nico, blogspot.com

Conform presei britanice, se pare că Pippa Middleton va sărbători în privat logodna pe 26 decembrie, iar după aceasta va merge în Alpi. Toți deja se întreabă pentru ce dată este planificată căsătoria celebrului cuplu?

Sursa: Brides.com