Ceea ce până nu demult era doar un vis pentru cântăreața română Andreea Bălan și actorul George Burcea, a devenit o realitate cât se poate de frumoasă. Cei doi s-au ținut de cuvânt și și-au unit destinele pe o faimoasă plajă de peste ocean.

S-au cunoscut la filmările pentru videoclipul piesei „Rece”. El era un actor, ea – vedeta și cu toate acestea, Andreea Bălan a pus ochiul pe George Burcea încă din prima secundă, zicându-și că acest băiat va fi al ei.

https://www.instagram.com/p/BR3aMzzF2gf/?taken-by=george_burcea

Iată că la distanța de un an după ce s-au logodit și și-au făcut publică relația, cei doi au decis să se căsătorească într-unul din cele mai frumoase locuri de pe planetă – pe plaja Sunset Beach, acolo unde George visa de mic copil să ajungă. În ianuarie, actorul a primit în dar de la logodnica lui două bilete cu destinația Los Angeles.

#gettin #dolledup @agneskaringa

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Ceremonia de căsătorie a avut loc joi la asfințit, într-un cadru foarte intim: cu binecuvântarea unui preot român şi doar în prezenţa naşilor. Despre acest lucru a dat de înțeles însăși Andreea, printr-o poză cu buchetul, făcută publică pe Instagram.

#mybouquet ❤

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

A urmat o escapadă de câteva zile la Walk of Fame de la Hollywood, unde soții s-au bucurat ca doi copii de cele văzute.

#UniversalStudiosTour #thewaroftheworlds #set

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Astăzi, soții au făcut publică în sfârșit o poză cu ei doi, în straie de miri: ea – în rochia unei case românești de modă, iar el – într-o cămașă simplă de vară. Ella Maya  – fetița lor de 5 luni, a rămas în România cu mama artistei. În primăvara acestui an, Andreea și George urmează să organizeze botezul fiicei lor, alături de o petrecere grandioasă de nuntă la București.

„Fericire, iubire și împlinire”, spune Andreea Bălan, despre emoțiile pe care le trăiește acum.

Fericire, iubire si împlinire ❤

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Foto:

Distribuie articolul: