Reporterul Mesager de la Moldova 1 - Vadim Cheptănaru și producătoarea studioului central al Canal Regional - Ecaterina Covali, joacă astăzi o frumoasă nuntă. Cei doi și-au unit destinele acum două săptămâni, în prezența nașilor și a părinților, iar astăzi se dă cheful cel mare, alături de toți prietenii.

Cuplul celebrează astăzi familia nou-formată alături de cele mai apropiate persoane, cu lăutari aleși și invitați de marcă. Cei doi au optat și pentru poze regale, realizate într-un loc foarte pitoresc și anume Castelul Mimi.

pentru ea- Ecaterina vadim

Precizăm că Vadim și Ecaterina s-au cununat religios și civil acum două săptămâni în capitală, anunțând despre acest frumos eveniment pe paginile lor de Facebook. Nașii cuplului au devenit femeia de afaceri Angela Chelaru, creatoarea Brandului „Fresh & Joy” și Sergiu Cobuscean, și el din sfera business-ului și implicat în diverse proiecte internaționale.

pentru ea- Ecaterina vadim

Ecaterina Covali și Vadim Cheptănaru sunt împreună de mai bine de un an, iar în luna mai, la nunta unor prieteni, Ecaterina a fost cerută de soție, după ce a primit în dar buchetul miresei.

Echipa EA.md le dorește mirilor casă de piatră, multă dragoste și armonie în familie!

Vezi și: Pilda cu doi taximetriști din Chișinău: istoria motivațională a jurnalistei Ecaterina Covali (Video)

Jurnalistul Vadim Cheptănaru despre culoarea femeii: „Dumnezeu nu a creat până la EA nimic mai frumos”