Superbele lampioane zburătoare creează un efect feeric și o atmosferă de basm. Categoric asta își dorește orice mireasă la nunta ei! Dacă vrei ca locația nunții tale să amintească de serile romantice de vară, decorează sala sau cortul cu lampioane. Un element de decor care ar putea camufla bine o sală nu tocmai perfectă sau pur și simplu care v-ar ajuta să creați o ambianță primăvărătică, plină de culoare. Ce sunt lampioanele
Lampioanele sunt felinare rotunde sau pătrate, realizate din hârtie colorată, de regulă plisată. Sunt excelente pentru nunta ta, pentru că-ți vor transforma decorul într-o locație de vis și ți le poți permite, chiar dacă bugetul tău este mai mic. Lampioanele zburătoare, cunoscute și sub numele de lanterne zburătoare sau luminoase, zboară 10-15 minute și se înalță până la 1500 m pe cer. Lampioanele zburătoare coboară doar după ce s-a epuizat celula de ceară și nu mai există flacăra. Ele trebuie să fie lansate la o distanță mai mare de 30 m de copaci și nu pe timp de ploaie, altfel se găurește hârtia.

Cum să-ți decorezi nunta cu lampioane
Nu trebuie să introduci becuri în ele, căci arată bine și fără. Agață-le de tavan cu șnur sau ață cât mai puțin vizibilă, la distanțe diferite. Pune lampioane de aceeași culoare, dar de mărimi diferite pentru a crea un decor de poveste. Dacă vrei o nuntă cu tematică asiatică, atârnă lampioane chinezești din hârtie de orez. Poți alege între cele roșii cu modele aurii sau cele roz cu modele aurii. Lampioanele nu sunt doar pentru decorarea tavanului, ci le poți folosi și pentru decorarea meselor și a ringului de dans.


Creează-ți propriul decor cu lampioane sofisticate

Alege lampioane simple pentru a crea un decor elegant. Pentru un decor asiatic, folosește lampioane cu motive aurii. Decorează cu lampioane într-un curcubeu de culori, dacă vrei să creezi un decor vesel. Pentru a crea un impact maxim grupează mai multe lampioane de aceeași culoare laolaltă. Un decor cald și intim la masă îl poți realiza folosind cuiburi de lampioane. Personalizează lampioanele prin imprimarea monogramei voastre sau prin accesorizarea cu fluturași, păsări, libelule sau margarete din hârtie.

Sursa: Viitoareamireasă.ro

Distribuie articolul: