Par a fi tradiționale, demodate, dar în același timp sunt o pată de culoare foarte deosebită pentru o petrecere cu mulă culoare cum este nunta. Baloanele fac atmosfera de poveste la o nuntă, sub orice formă ar fi acestea folosite ca decor. Câteva idei vin mai jos să completeze lista de accesorii care va colora ziua cea mare din viața mirilor.

Baloanele din decorul unei nunți vă oferă libertatea de a opta pentru un decor personalizat, care să se potrivească cel mai bine cuplului vostru. Misiunea acestora este să vă asigure acea atmosferă specială, festivă, prin decoruri de vis, dar la prețuri realiste.

Alegeți o firmă care se ocupă strict de acest detaliu pentru petreceri, aceasta e prima și cea mai importantă regulă în acest sens. Aveți grijă ca baloanele folosite la decoruri să fie dintr-un latex calitativ, de dimensiuni variate, între 12 și 140 cm diametru. Culorile de asemenea contează, varietatea lor și combinarea corectă vor garanta buna dispoziție.

 

Puteți alege dintr-o gamă foarte variată de modele și nuanțe:

1. Baloane cu heliu sau cu aer vor crea un cer frumos nunții voastre, ele ridicându-se în sus. La sfârșit le puteți da cale deschisă spre cer.
2. Baloanele jumbo, în interiorul cărora se află baloane mici și confetii pot fi vedeta unui eveniment, marcând punctul culminant al acestuia. Ploaia de baloane, când acesta se sparge, reprezintă un moment deosebit de plăcut.
3. Baloanele personalizate aduc multă bucurie atât celor mici cât și celor mari. Aceste baloane pot fi umplute cu heliu și lăsate să plutească pe tavan sau se pot face aranjamente sub formă de buchete din baloane care pot fi așezate în locurile preferate.

4. Inima din baloane sau verighetă, arcada din baloane sau stâlpi din baloane – decorațiile din baloane în spațiile mari și foarte mari le vor transforma într-o adevărată mare de baloane. Dacă luăm în considerare și aspectul cromatic pe care acestea îl impregnează în raport cu elementele de fond, baloanele devin un adevărat punct de atracție.

5. Baloane inscripționate sau cu folie metalizată – acestea vor servi drept inspirație pentru toți invitații pentru a face poze care vor rămâne drept amintire, având numele mirilor sau data evenimentului.

Oricare ar fi alegerea voastră, baloanele trebuie să se încadreze în tematica coloristică a nunții, dar și în stilul acesteia. Consultați neapărat și directorii de restaurant atunci când decideți să interveniți cu elemente de decor mai mari în sala de petreceri a nunții. Multă inspirație!

Distribuie articolul: