Vedeta americană Kim Kardashian s-a căsătorit, în acest week-end, cu rapperul Kanye West, după ce în toamna anului trecut, cei doi și-au celebrat logodna. Ce rochie a purtat Kim la a treia nuntă din viața sa și ce locație a fost aleasă pentru evenimentul celor doi, vedeți mai jos.

Deși căsătoria celor doi a avut loc sâmbătă, petrecerea celor doi a început încă de vineri, la Chateau Wideville – reședința designerului italian Valentino.

Acolo, cei peste 200 de invitați au participat la un prânz festiv, organizat cu ocazia nunții.

Petrecerea a continuat la Palatul Versailles, unde oaspeții au fost întâmpinați de actori mascați în muschetari.

După Versailles, Kim și Kanye au urcat într-un avion privat și s-au îndreptat spre fortăreața Forte di Belvedere – locul în care s-a desfășurat căsătoria cuplului. Pentru o chirie de o noapte la această fortăreață, Kim a fost nevoită să scoată din buzunar 400 000 de dolari.

Din motive de securitate, oaspeții ai fost nevoiți să-și lase telefoanele mobile la intrare. Conform stcommunities.straitstimes.com, cina a fost preparată din bucătăria tradițională toscană și a fost urmată de un tort cu șapte niveluri .

Potrivit Daily Mail, mireasa a îmbrăcat o rochie albă, haute couture, marca Givenchy, autorul căreia a fost prezent și el la nuntă.

Rochia pe care a purtat-o a avut mâneci lungi, dantelate și un voal lung până la pământ.

Presa internațională estimează că celebra nuntă i-a costat pe miri circa 21 milioane dolari SUA.

Amintim că Kim Kardashian şi Kanye West și-au început relația încă din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

Foto: blog.travelchannel.com, vogue.com,www.conceiveeasy.com

Distribuie articolul: