Perioada postului curând va lua sfârșit. Sute sau chiar mii de cupluri își vor uni destinele, celebrând acest eveniment prin cea mai frumoasă sărbătoare din viața lor - nunta. Cu siguranță îşi doresc să fie cea mai minunată zi din viața lor, organizată până în cele mai mici detalii, cu alte cuvinte - perfectă. Acestor tineri, le sugerăm să tragă cu ochiul peste „noutățile” care sunt mai jos.

Care sunt tendinţele în ceea ce priveşte nunţile anului 2015? Un răspuns scurt şi cuprinzător vine de la cele mai cunoscute voci în domeniu: mirii anului 2015, care îşi doresc o nuntă „personală şi unică”, respectiv una care să le reflecte personalitatea, gusturile, identitatea. Cu toţii vor, desigur, o ceremonie magică, minunată, elegantă, parcă desprinsă din poveşti – dar vor ca nunta să fie „a lor”, să reflecte ceea ce sunt. Iar acest lucru se poate realiza cu ajutorul unor detalii, care vor face diferenţa între nunta lor şi altele.

Foto: nunta.infotrafic.biz

Foto: nunta.infotrafic.biz

În ceea ce priveşte stilul general al nunţii, au fost identificate trei direcţii principale:

I. Inspiraţie britanică. Vorbim despre detalii stilistice care ne aduc aminte de „petrecerile din grădină” sau de ceaiul de după-amiază. Specific acestui stil este un look simplu, aproape neglijent: mesele nu sunt acoperite cu nimic, sau numai cu o bucată de dantelă vintage. Doar mesele rotunde se acoperă, de obicei, cu textile simple și nepretențioase.  Aranjamentele florale sunt şi ele mai puţin „aranjate”, mai degrabă romantice, în niciun caz preţioase. Meniul este lejer şi poate include produse specifice unei „tea party” – petreceri cu ceai.

II. Lux modern. La polul opus există mereu un stil sofisticat, dar nu mai puţin romantic. Acesta este caracterizat de palete de culori simple, puse în evidenţă de accente mai îndrăzneţe, din loc în loc. Aranjamentele florale sunt mai opulente, mesele sunt mari şi pătrate, se folosesc şervete cu monograme, totul este, pe scurt, elegant.

III. Eleganţă eclectică. În cazul multor nunţi, se remarcă întoarcerea la o „eleganţă clasică”. Asta înseamnă mese aranjate în stil clasic, iar servirea se face de către chelneri (spre deosebire de „petrecerea din grădină”, unde în majoritatea cazurilor este organizat un bufet suedez). Locaţia nunţii va avea candelabre, tortul va fi mare şi spectaculos, iar aranjamentele florale vor fi şi ele clasic-elegante. Se reîntorc şi turnurile din pahare cu şampanie sau fântâna de ciocolată – ori, de ce nu, o maşină de îngheţată care să surprindă invitaţii.

Foto: article.tbdress.com

Foto: article.tbdress.com

Distribuie articolul: