A început în forță al 8-lea sezon al showlui televizat „Românii au Talent”. Dansatorii din Republica Moldova de la JOC au lăsat juriul cu gura căscată și au adus multă energie pe scenă. Iată reacția juraților după evoluarea celor de la JOC.

Reacții de mirare și admirație în public, dar și aplauze din partea juraților. Dansatorii Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare JOC au ridicat sala în picioare, iar momentul a fost unul dintre cele mai relevante pentru românii din toată lumea.

„Nu am mai văzut demult așa ceva și nu am mai avut demult așa plăcere”, a spus Mihaela Răsulescu.

„Sincron, energie și multă pasiune! Ansamblul de Dansuri Populare „JOC” au adus mândria românească pe cea mai mare scenă a talentelor din România”, a scris Pro TV București.

„Numai moldovenii pot să danseze așa frumos, bravo!”, „Fenomenali!”, „Așa ceva nu am mai văzut!” sunt doar câteva dintre comentariile spectatorilor de peste Prut.

Celebrii dansatori în toată lumea au primit patru de „DA” din partea juraților, așa că publicul va avea ocazia să îi vadă și în edițiile următoare ale concursului, notează sursa citată.