Poți scăpa de puncte negre, coșuri, pistrui și pigmente foarte ușor. Pentru asta nu e nevoie să cumperi vreun produs costisitor.

Pur și simplu încearcă metoda de mai jos și vei vedea efectul fără să aștepți săptămâni întregi.  Este vorba despre o rețetă care are ani de zile – spălarea cu fulgi de ovăz.  După ce vei începe să îți speli fața cu fulgi de ovăz, tenul tău va deveni delicat, neted și mătăsos.

Spălarea cu fulgi de ovăz este destinată celor care au o piele grasă, predispusă către iritații, cu acnee și lipsită de un aspect sănătos.

Iată cum îți speli fața cu fulgi de ovăz

Ia un pumn de fulgi de ovăz (fulgii pot fi atât întregi, cât și pisați). Adu cerealele din mână sub jetul de apă caldă și ține timp de 1 minut. După ce fulgii s-au înmuiat câte puțin, începe ușor să-ți masezi fața. În câteva secunde, fulgi de ovăz vor lăsa spumă și vor curăța eficient porii feței.
Atenție: Nu-ți face griji dacă, după câteva spălări, pietea tenului tău se va exfolia sau vor apărea iritații ușoare. Astfel, din piele se elimină substanțele are dăunează. După o săptămână de spălare regulată cu fulgi de ovăz, tenul se va curăți (în caz contrar încetează procedura). Te poți spăla cu fulgi de ovăz atât dimineața, cât și seara.

Distribuie articolul: