Vara a venit și abundă în culori, totuși vrei să alegi ceva lejer, monocrom și să arăți totodată stilată. Denimul îți sare în ajutor, deoarece este purtat mereu, practic la orice ocazie și de fiecare dată confortabil.

A fost purtată pe tot parcursul, mai ales iarna sub puloverele oversized sau din lînă sau spre primăvară, când soarele se arăta printre nori sub o geacă de piele. De fapt, este un material preferat de toți, totuși în această vară, denimul trebuie să sclipească cu adevărat.

În cazul în care cămașa din deja este regină în dulapul tău, atunci o poți scoate la lumină purtând-o cu o pereche de șorturi colorate, de dorit portocalii sau roz, pentru un look mai proaspăt. Adaugă niște accesorii fine, cum ar fi o brățară cu elemente florale.

shortroz

Combină cămașa cu o fustă midi sau maxi de o culoare aprinsă cum ar fi roșu, indigo sau magneta. Pantofii potriviți vor fi cei nude și un clutch cu print animal.

Foto: theeverygirl.com

Foto: theeverygirl.com

Dacă ai o rochie largă pe corp de un galben de lămâie și vrei să ieși la o plimbare, atunci scoate cămașa din denim și leag-o la talie. Poartă o perche de teniși și readu moda anilor 90 pe străzile orașului.

Foto: sorayakusumawati.om

Foto: sorayakusumawati.com

Bineânțeles că această cămașă din denim este considerată un articol vestimentar pentru tineret, dar nu înseamnă că ea poate fi purtată doar la festivaluri de muzică rock. Poart-p cu niște șorturi de aceeași culoare și adaugă un clutch cu print floral sau cu fructe, why not?, niște pantofi cu toc și bijuterii din aur.

CityTonic-Romper

Foto: harper.com

Cel mai chic look este cel în care porți o salopetă din denim, arătând ca o doamnă adevărată. Ai o ținută de vară potrivită cât pentru zi, atât și pentru seară, mai ales accesorizată corect.

Foto: lookingood.com

Foto: lookingood.com

Cămașa ta e un pic prea lungă? Foarte bine! Atunci o poți purta cu o pereche de espadrile și un coc mai neglijent, un rucsac din piele sau material. Pentru a adauga și o picătură de feminitate poartăun pandantiv din aur.

Foto: elleanor.uk

Foto: elleanor.uk

Distribuie articolul: