Nu se știe dacă mai există alți pictori contemporani, care să redea atât de perfect frumusețea și senzualitatea corpului feminin! Artistul Gustavo Nuñez Silva este venezuelean și creează, cu vopseaua și pensula, adevărate portrete super realiste, reprezentând femei care ies din apă. Cât de impresionante sunt personajele feminine ale acestui artist, admirați mai jos.

Gustavo Silva Nuñez realizează picturi în care personajele par să iasă din apă sau plutesc pe apă, iar cei care urmăresc pentru prima oară operele sale, nici nu își pot da seama la început că este vorba despre o pictură.

Lucrările tridimensionale ale artistului se creează după o tehnică pe care acesta o stăpânește perfect și care oferă, în rezultat, niște tablouri pe care admiratorii cu greu le deosebesc de realitate.

Atunci când pictează oameni care se scufundă, artistul le pictează mai întâi brațul care parcă vrea să iasă la suprafață. După pictarea brațului, urmează pictarea capului și a unei părți din valuri. În al treilea rând, se adaugă și mai multă intensitate apei, iar la finalul picturii, artistul transformă pânza în „apă pictată”, care arată de-a dreptul incredibil.

Pe lângă femeile care înoată, în tablourile lui Gustavio se regăsesc nuduri perfecte, chipuri ale oamenilor în etate, bărbați tatuați și femei tatuate. 

Gustavo Nuñez Silva este un adevărat expert în tablourile hiperrealiste, iar  tehnica detaliului este ceea ce poate stăpâni cel mai bine!

Foto: Arhiva personală: Facebook

Distribuie articolul: