Odată cu apariția pe lume a unui copil, lucrurile capătă un alt sens, iar părinții încearcă să-i ofere micuțului tot ce este mai bun pe lume. Și dacă unii aleg ca noul membru al familiei să stea cu ei în cameră, alții îi crează propria încăpere, o misiune deloc ușoară.

De cum este amenajată camera micuțului depinde și dizpoziția acestuia. O atmosferă caldă, spațiu luminos și multă dragoste. Iată doar câteva dintre ingredientele de bază pentru o dezvoltare armonioasă a bebelușului.

dana rogoz 2

Cunoscuta actriță Dana Rogoz, care de mai bine de cinci ani are și un blog de succes, a publicat, acum câteva zile, noua cameră a băiețelului său, Vlăduț: „Aceasta este camera lui Vlad, din noua noastră căsuță. Sper doar să îi placă și lui cum a ieșit la fel de mult precum îmi place mie! Ne-am dorit să fie o cameră de poveste, așa că fiecare obiect ales are istorioara lui…”, a scris fericita mămică.

dana rogoz 3

Dana a fost foarte inspirată în alegerea decorului, dar și a amenajării fiecărui colțișor din cameră. Mai mult, aceasta e descris cititorilor săi fiecare pas făcut în experiența de… designer.

„Cortul este realizat de noi. Pe jos am pus blănițe din păr artificial și pernuțe. El și-a adus acolo toți urșii.”

dana rogoz 4

„Căsuța- pat e inspirată de pe Pienterest. Noi am decorat-o cu instalație de lumini, care creează o atmosferă plăcută noaptea.”

dana rogoz 5

„Canapeaua o adorăm! Are o culoare perferctă – un bleu-gri blând, pe care ni l-am dorit foarte mult.”

dana rogoz 6

Dulapul este realizat din vechiul dressing. Este un element de poveste al camerei. În rafturile de jos sunt hainele pe care le poartă, iar în cele de sus le țin pe cele „încă prea mari” ori „de dat”.”

 

„Cufarul l-am cumpărat dintr-un magazin cu piese vintage și second hand. E plic cu jucării.”

dana rogoz 8

„Landoul este a lui de când era bebe. Un landou vintage. Se poate plia ușor, dar îi place să se joace cu el, să se ascundă acolo, prefăcându-se că este bebe mic.”

dana rogoz 9

La final, bloggerița a mai adăugat că Vlad este foarte încântat de noua sa locuință: „El e atât de fericit când vine cineva în vizită și îi prezentăm camera lui… e tare mândru de fiecare obiect în parte. Chiar și de hainele lui, pe care le mai scoate din rafturi și pe pupă/ iubește.”

dana rogoz 10

Foto: danarogoz.com
Autor: Mihaela Beșelea

Distribuie articolul: