Până la prima zi de școală mai sunt doar câteva zile, iar tu ești în pană de idei? Noi ți-am pregătit soluția. Pe soare, vânt sau ploaie, fii sigură că o să ai ce îmbrăca.

Pe piața muzicală din Moldova este cunoscută drept o tânără interpretă cu un viitor promițător. Puțini știu, însă că pe lângă pasiunea sa de a cânta, Ruxanda Covalschi este și o fashionistă înrăită:

„Stilul meu se caracterizează prin eleganță și feminitate. De altfel, este natural să fie așa. Am moștenit pasiunea pentru ținute de la mama mea, care de mică a avut grijă să îmi inspire gust și rafinament. Totodată, îmi place să-mi ascult instinctele, îmbrac ceea ce mă reprezintă”, a declarat Ruxanda pentru Ea.md

Are o garderobă bogată, loc în care își ține și vestimentația de scenă. O nouă piesă- o nouă ținută: „Sunt de părere că imaginea cântărește foarte mult pentru un artist. Am pășit pe scenă încă de la 3 ani, iar în acest timp am adunat un număr impunător de ținute. De obicei, acestea sunt cusute, pentru a le da o notă personală. Fiecare în parte, exprimă mesajul piesei, dar și starea mea de spirit”, a afirmat interpreta.

ruxanda 15

Este o școlăriță modernă. Chiar și așa, noțiunea de „uniformă” nu îi este îndepărtată. Ruxanda încearcă, însă să le personalizeze cu un strop de stil și comoditate: „Studiez la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”, iar aici, opinia elevului a fost și este un criteriu al democrației școlare. Relevantă a fost și respingerea opțiunii de a introduce uniforma școlară. Chiar și așa, eu nu sunt împotriva acestora. Pentru mine, ele inspiră seriozitate și responsabilitate. Cert mai este și faptul că școala nu e un podium de modă. De cele mai multe ori, încerc să-mi fac o apariție decendă, dar în trend. Pot obține un look feminin și într-o pereche de blugi și un tricou alb”, ne-a spus Ruxanda.

Iată și câteva outfituri pentru ziua de 1 septembrie, pentru orice timp și orice gust.

Rochițele în dungi sau cu printuri florale sunt la modă și în acest sezon, iar dacă mai alegi o culoare pe potrivă, atunci, cu siguranță, poate deveni ținuta perfectă pentru Primul Sunet.

Pantalonii largi au revenit în trend. Îi poți combina cu o cămașă sau cu bluzița preferată.

Și pentru cele care preferă un stil mai mult casual, avem o soluție.

Ținutele de tip office- perfecte pentru școală.

Iar dacă plouă… umbrela sau pălăria te pot salva!

Pe final, Ruxanda le-a oferit fetelor și câteva sfaturi utile pentru alegerea unei ținute perfecte.

„Nu contează dacă este vorba despre primul sau ultimul sunet. Ținuta în care apari în fața colegilor este la fel de importantă. Cămașa albă- un element cheie al uniformei școlare poate și reinventată, din moment ce nu în toate instituțiile aceasta este obligatorie. De asemenea, fustele extrem de scurte, bluzele cu bretele și tocurile trebuie să rămână o amintire de vacanță. Totuși, cel mai important „accesoriu” într-un outfit de școală este decența, care se poartă de-a lungul întregului an de învățământ”, a adăugat Ruxanda.

Foto: Dima Iacovlev

Autor: Mihaela Beșelea, stagiară

Distribuie articolul: