Cu siguranță te gândești deja la look-ul pentru seara dintre ani, iar ca să-ți facem alegerile mai ușoare ne-am gândit să-ți oferim câteva idei de coafuri pentru Revelion. Coafurile nu sunt dintre cele banale, ci dimpotrivă absolut inedite pe care o să le realizezi apelând la accesorii. 

Funde

Funda este un accesoriu adorat nu doar de vedete și beauty bloggeri, dar și de membrii familiei regale. De exemplu, Kate Middleton când optează să-și prindă părul în coadă de cal, aceasta adesea accesorizează coafura cu o panglică pe care o leagă în formă de bant, iar acest look al ducesei nu pare deloc infantil, ba dimpotrivă arată foarte elegant.

În noaptea de Revelion poți folosi nu numai panglici subțiri – poți opta pentru funde mai voluminoase, din satin și catifea. Important: în ultima vreme deosebit de actuale sunt fundele negre.

Agrafe

Se vehiculează că agrafele, care au fost atât de populare în 2019, își vor pierde din actualitate în anul 2020.
Totuși încă mai poți opta pentru ele în seara de Revelion. Acestea nu doar că sunt un accesoriu potrivit, dar îți vor completa perfect ținuta de sărbătoare.Vezi mai jos câteva idei, care o să te inspire.

Perle și broșe decorative

Când le-ai mai putea utiliza dacă nu în noaptea de Revelion…? Ce-i drept pentru a-ți accesoriza perfect coafura cu ajutorul perlelor și broșelor, s-ar putea să ai nevoie de ajutorul unui specialist care știe să-și facă treaba de minune. Și… tot ce ai de făcut după asta,este să colectezi complimentele!

Bentițe

Completează-ți coafura cu ajutorul unei bentițe. Fie că optezi pentru bucle voluminoase, sau îți dorești părul perfect drept, o bentiță este un accesoriu minunat pentru podoaba ta capilară. Vezi mai jos câteva imagini care te vor inspira.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: