Unul dintre cele mai de top show-uri din SUA, prezentat de Ellenei DeGeneres a căpătat audiență prin subiectele emoționante și invitații care vin din întreaga țară să-și spună povestea. În una dintre emisiuni, la show a participat o simplă profesoară, pe nume Sonya Romero, din New Mexico, care are o abordare pedagogică aparte, pentru care toți copii o adoră. Elevii i-au făcut o surpriză în direct profesoarei, care a provocat lacrimi chiar, și prezentatoarei Ellen. 

Pentru că regiunea în care trăiește Sonya este una dintre cele mai sărace din SUA, profesoara încearcă să contribuie la educația fiecărui copil personal.  La începutul fiecărei lecții, Sonya întreabă de copii, dacă a mâncat dimineața sau dacă și-au spălat dinții. Mai mult, ea ține să le cumpere haine de sezon pentru cei nevoiași. Sonya a adoptat doi copii, care au trebuit să fie duși la orfelinat. Această poveste impresionată a provocat lacrimi în studiou.

1 (2)

Femeia s-a dedicat vocației sale, nu doar pentru a educa copii, dar și pentru a le oferi grija și dragostea care le lipsește acasă. Toți elevii sunt de-a dreptul îndrăgostiți de Sonya și au ținut să-i facă o surpriză în timpul emisiunii.  Imaginile în care copii vorbesc despre cât de mult o iubesc pe Sonya a sensibilizat audianța.

2 (3)

La finalul emisiunii, Ellen a înmânat profesoarei două bonuri a câte 10 000$, unul pentru ea și altul pentru copiii de la școală.

3 (3)

Distribuie articolul: