E considerată una dintre cele mai frumoase moldovence, iar fiecare dintre postările sale de pe rețelele de socializare reușește să inspire femeile. Exemplu este și ultimul filmuleț publicat de faimosul model pe Instagram, acolo unde demonstrează că nu este nici ea perfectă.


Citește și: Acum știm de ce fața modelului Xenia Deli arată impecabil. Ea a mărturisit ce tratament urmează

În video, Xenia este filmată în timpul unor proceduri cosmetologice. Aceasta a decis să remedieze în timp rapid problema vergeturilor, cu care se confruntă în ultima perioadă. Tânăra moldoveancă s-a lăsat surprinsă într-un costum de baie extrem de sexy. În descriere, modelul în vârstă de 27 de ani menționează că reușește să rămână în formă datorită noilor tehnologii.

„Mulți au roblema vergeturilor, iar eu nu fac excepție. Cu ajutorul noilor tehnologii pot corecta aceste lucruri. Chiar după prima procedură am văzut rezultate spectaculoase”, destăuine Deli.

Vezi și: Xenia Deli – eroină în campania unui brand de bijuterii. Ține în brațe un pui de leu (FOTO)

Deși, ca orice femeie, se confruntă cu diverse probleme atunci când vine vorba despre exterior, Xenia Deli reușește să camufleze de fiecare dată micile imperfecțiuni pe care le are și-și scoată în evidență calitățile. Iată cum apare în ultimilile imagini publicate:

Foto: Instagram.com