Săptămâna a început cu ghinion pentru artista Anastasia Kamenskih. După ce a sărit cu parașuta, la aterizare, Anastasia și-a fracturat piciorul drept, motiv pentru care a fost operată de urgență.

Anastasia Kamenskih a ajuns la spital după ce o săritură eșuată cu parașurata care nu s-a desfăcut la timp. Artista și intructorul au aterizat cu ajutorul unei parașute de rezervă.

Slavă Domnului! Am rămas în viață! Pot spune că m-am ales cu un șoc ușor! Am avut noroc că m-au operat imediat și acum voi putea să-mi revin liniștită! Nu am fost vreodată pasionată de activități extremale, însă visam să simt ce înseamnă să zbori. Prima parte a zborului a fost perfectă, iar apoi parașuta nu s-a desfăcut. În  momentul în care zbori cu parașuta de rezervă, îți vezi întreaga viață în fața ochilor ca pe un film! Cel mai important e că nu poți opri căderea sau timpul. A suferit piciorul drept, însă îi mulțumesc intructorului meu,  care a reacționat în timp și eu am rămas în viață. Prieteni! Nu toate visele merită să fie îndeplinite. Filmam pentru blog în acel moment. Ironic, nu-i așa? Veți putea vedea în scurt timp totul!”, a scris Anastasia pe Instagram.