Deși are doar 17 ani, fiul mai mare al soților Beckham are deja o iubită, iar în ciuda zvonurilor cum că s-ar fi despărțit de ea din cauza distanței de un ocean, tânăra neagă acest lucru pe coperta unei reviste!

Chloe Grace Moretz este protagonista noii ediții a publicației americane Teen Vogue, iar pentru asta nu doar că a pozat pentru copertă, ci a oferit și un interviu în care a dat de înțeles că nu a pus niciun punct în relația sa cu Brooklyn.

Așadar, pe coperta din octombrie-noiembrie a publicației americane, Moretz pozează îmbrățișându-l pe Brooklyn Beckham. Tânăra de 19 ani nu mai ascunde faptul că fiul mai mare al Victoriei Beckham i-a căzut cu tronc la inimă.

Couldn’t be happier to be your @TVYoungHollywood cover girl again !! @teenvogue beautiful story shot by @bruce_weber 🙂 (Check out the full story by clicking the link in my bio!)

Фото опубликовано Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz)

Această apariție apare ca reacție de răspuns la numeroase bârfe mediatizate în presă, cum că tinerii s-ar fi despărțit din cauza presiunii distanței.

„Relația cu cineva care își trăiește viața între New York, Los Angeles și Londra este mai ușoară. Amândoi înțelegem că vor exista momente în care nu vom putea vorbi din cauza că suntem prea ocupați. Dar aceste momente se bazează pe încredere. Dacă simiți că aveți încredere unul în celălalt, mergeți mai departe fără vorbă. Va fi o relație care va rezista în spațiu și timp”, spune tânăra actriță, în interviu.

rs_1024x828-160916120113-chloe-grace-moretz-2

Foto: Instagram, Teen Vogue, Bruce Weber / Teen Vogue

Distribuie articolul: