Revista PentruEA.md organizează, în parteneriat cu Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, master class-ul „Vinul – aliment și terapie”, parte din proiectul ȘCOALA VINULUI. Vineri, de la 11:00 la 12:30 vuno să urmărești cel mai tare master class despre vin la care ai asiatat vreodată. Lasă-ne un comentariu mai jos sau scrie-ne un mesaj cu datele tale și poți beneficia gratis de unul dintre ultimele voucere de intrare disponibile.

Master Class-ul „Vinul – aliment și terapie” va avea loc pe 21 februarie, între orele 11:00 și 12:30 și va fi moderat de Snejana Zacepa, expert în vinuri. Evenimentul va avea loc în cadrul expoziției ExpoVin Moldova 2014, în pavilionul 2 Moldexpo. Evenimentul are drept scop promovarea culturii consumului calitativ de vinuri pe piața locală și va fi un master class interactiv și participativ, care îți va lăsa multe impresii plăcute despre licoarea lui Bachus.

ȘCOALA VINULUI este un proiect desfășurat sub egida noului brand vinicol național, ”Vinul Moldovei – O Legendă Vie”, organizat de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, cu suportul proiectului USAID/CEED II. EA.md este co-organizator în cadrul master class-ului din 21 februarie 2014, ora 11:00.

Distribuie articolul: