La doar patru săptămâni de la naștere, fiul Antoniei și al lui Alex Velea a avut parte de prima ședință foto din viața sa. Cei doi părinți au acceptat propunerea celor de la revista română Viva! de a permite să arate chipul bebelușului. Și, cel mai important, Antonia și Alex au schimbat prenumele copilului lor. Nu mai e Cezar Andrei, așa cum scria presa română până nu demult. 

Antonia și Alex au comunicat recent noul prenume pe care l-au ales pentru bebelușul lor. Micuțul va purta prenumele Dominic, spre uimirea tuturor românilor. Micul protagonist apare, în fotografie, în brațele tatălui său, care îl sărută pe frunte. Băiețelul a fost îmbrăcat într-o bluză albă și o pereche de pantaloni. 

Despre decizia în legătură cu prenumele, luată de Alex și iubita sa, am aflat după ce interpretul a postat pe internet mai multe fotografii în care a pomenit de hastag-ul #Dominic. Mai mult decât atât, fericitul tătic și-a tatuat numele băiețelului său pe piept!

Dominic – prințul meu”, spune Velea, în descrierea acestei fotografii. Și pentru că bebelușul a venit pe lume prin cezariană la 27 decembrie, Velea și-a tatuat, cu cifre romane, și acest număr important din viața sa. Alături, interpretul și-a făcut un tatuaj zoomorf, care ilustrează o pisică înaripată și citatul latin „Per aspera ad astra” (Prin greutăți, la stele).

Ședința foto realizată cu fiul Antoniei și al lui Alex vine ca o recompensă pentru fani, după ce părinții au postat pe internet două fotografii editate în Photoshop, în care chipul bebelușului era acoperit. 

Presa română scrie că pe lângă Smiley, cea care a acceptat să fie nașa de botez a lui Dominic este interpreta Giulia (Anghelescu), care s-ar fi apropiat de Antonia mai ales în perioada în care Antonia și Alex au devenit un cuplu în ciuda faptului că interpreta nu avea divorțul la mână.

Giulia a fost prima persoană care a aflat că Antonia este însărcinată pentru a doua oară. Prietena Antoniei este însărcinată, la rândul ei, în patru luni, iar fiica sa cea mai mare poartă prenumele „Antonia”.

Foto: Marius Bărăgan/VIVA!, Facebook

Distribuie articolul: