Toată România stă cu ochiul pe EA, ori Nicoleta Nucă reușește să rămână un brand personal care adoră să fie luat drept exemplu. Ieri, la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena 1, artista a dezvăluit cum a reușit să slăbească atât de mult. Și-a dezvăluit tabuurile alimentare și a mărturisit ce reguli o ajută să devină tot mai suplă și tonifiată.

nuca 1„Da, am slăbit. Nu stau să contorizez kilogramele, doar îmi continui regimul de viață sănătos, cu mult sport și cam asta. Mă simt bine și asta contează.

La micul dejun încerc să schimb în fiecare zi ceea ce mănânc, pentru că dacă mă obișnuiesc, după aceea nu-mi mai place. Fac omletă dintr-un ou întreg și două albușuri sau terci de ovăz. Uneori îmi permit să mănânc peanut butter pe feliuțe de măr sau de banane: îmi place foarte mult. Îmi mai pregătesc și pancakes din praf de proteine. De cele mai multe ori beau ceai, dar dacă simt că îmi e somn (și, de obicei, mi-e somn), beau cafea cu un pic de lapte, cu miere sau sirop de agave. În niciun caz zahăr, l-am exclus total din alimentație, nu-l mai mănânc de ani de zile. 

La prânz, dacă sunt în oraș, mănânc o salată. De două luni nu mai mănânc nici carne. Am renunțat la carne, dar nu și la pește, peștele se digeră mult mai ușor, iar orgnismul îl asimilează mult mai bine, fiind o carne ușoară. Carnea de pui sau vită se digeră mult mai greu, iar aportul de toxine, în organism, este mult mai mare. Și te mai și obosește, este adevărat. E, strict, o alegere personală. Deja mă simt mai bine, iar după 2 luni deja nici nu mă mai trage la carne. Pe mine, care eram o carnivoră înrăită și nici nu admiteam vreodată această idee. Carne de porc nu mai mâncam de ani de zile.

Nu mă înfometez, pentru că am încercat și diete mai drastice, dar am văzut că organismul meu resimte în mod negativ chestia asta. Dacă azi îmi e poftă de un desert, îl mănânc și nu mă interesează. Mă ajută foarte mult o aplicație din telefon prin care îmi contorizez caloriile consumate zilnic.

Meditation is the best way to heal the spirit! 😊 @samuel_panait

A post shared by Nicoleta Nuca (@nicoletanuca) on

Câte calorii să consumi pe zi? Depinde de care îți este obiectivul. Eu am vrut să elimin și grăsime, dar am și foarte multă masă musculară, adică pot să par grăsuță, însă asta e din cauza mușchilor. Tot timpul am făcut daor fitness, însă am o predispoziție naturală: nu am nevoie de niciun supliment pentru a crește muscular foarte ușor. 

Acum mă țin în 1200 de calorii pe zi, pentru că vreau să slăbesc. Dacă vreți să vă mențineți, consumați 1400 – 1600, cum este normal pentru o femeie și până în 2000 – pentru bărbați.

Începem săptămâna cu o doza de sănătate… 😉💪🏼 Va pup! 😘

A post shared by Nicoleta Nuca (@nicoletanuca) on

Fac foarte multe exerciții de forță, cu corp liber, pentru că dacă folosesc greutăți mari, cresc muscular și nu mai este estetic. Fac și pilates. Am încercat și yoga, dar am înțeles că nu e tocmai pentru mine, este prea lentă și mă plictisesc. Fac și mult cardio: încerc să alerg cât mai mult.

Cât despre viața personală: eu chiar nu vorbesc despre asta, este un capitol care îmi place să rămână privat absolut tot timpul. Ceea ce mă interesează este cariera. Iubesc tot ceea ce mi se întâmplă, pentru că se întâmplă exact ceea ce mi-am dorit”, a spus Nicoleta, la emisiune.

Late breakfast 😍 #oatmeal #cacao #coconutchips

A post shared by Nicoleta Nuca (@nicoletanuca) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: