Cel mai important pe lumea asta nu e să ai bani ci să știi cum să îi gestionezi, iar pentru asta ai nevoie de idei și strategii bine puse la punct. Vezi ce zodii nu se pricep la investiții.

Top 4 zodii care își investesc prost banii, potrivit Teotrandafir.com.

LOCUL 4: RAC
Firea ta visătoare te face să te gândești la proiecte atât de mărețe încât nu se pot atinge dintr-o secundă, iar asta de demotivează să îți atingi un țel mai aproape de realitate.

LOCUL 3: SĂGETĂTOR
În general, investești în lucruri mărunte și trecătoare și nu îți faci un plan serios de bătaie pentru viitor. Principala ta bucurie este atunci când îți cumperi articole vestimentare foarte scumpe, dar pe care nu le mai porți săptămâna viitoare.

LOCUL 2: VĂRSĂTOR
Ai o problemă serioasă cu calculele. Mereu ieși pe minus și asta se vede mereu deoarece tot timpul stai stresată din cauză că nu îți ajung banii.

LOCUL 1: BALANȚĂ
Locul 1 este surprinzător deoarece Balanța tinde să cântărească bine lucrurile, însă nu și banii. Balanța este destul de cheltuitoare și trăiește clipa fără a se gândi că a doua zi va avea nevoie de bani pentru anumite lucruri absolut necesare.

Distribuie articolul: