Am spune că bătrânețea nu cruța pe nimeni, însă sunt persoane care au primit de la natură darul de a rămâne veșnic tinere, de a ști să se bucure permanent de viață, cu bune și cu rele. Știu să își asume într-un mod demn vârstă, dar își vor trăi anii senectuții cu veselie, că să își mențină spiritul tânăr.
Iată care sunt zodiile care reușesc să își prelungească cât mai mult tinerețea, potrivit ele.ro.

Berbec

E plin de viață nativul Berbec și chiar și la vârstă a treia rămâne tot în vervă, dar foarte jovial. Își va dori să facă la bătrânețe ceea ce nu a apucat în tinerețe-să călătorească, să învețe să danseze, să iubească pasional. Da, pentru că nativul Berbec va descoperi adevărată putere a dragostei abia după ce a trecut de 60 de ani. Practic, devine mai năbădăios pe măsură ce trece timpul. Și va trăi foarte frumos.

Gemeni

Atitudinea să deschisă, relaxată, ajută nativul zodiei Gemeni să ducă o viață foarte bună, iar semnele îmbătrânirii să întârzie mult să apăra. Trecerea anilor nu își va pune amprenta asupra trupului sau, pentru că iubește mișcarea și ține stresul a distanță. Știe ce îl face fericit, astfel că va reuși să își mențină o stare interioară foarte bună, un echilibru de viață invidiat de multă lume. Va face doar acele lucruri care îi vor oferi bucurie.

Săgetător

Pentru Săgetător, tinerețea este o stare de spirit pe care merită să o păstreze până la adânci bătrâneți. Nativul nu va resimți povară anilor pentru că va ști să se bucure de fiecare moment în parte. E jovial și altruist, darnic și duce un trăi senin, fără ură și dorințe de răzbunare. Va stârni invidia prietenilor de aceeași vârstă, mai ales că nimeni nu ar ghici cât are, de fapt, în buletin.